Inhouse-palvelut

Logistiikka ja varaston pyörittäminen on tarkkaan mietittyä liiketoimintaa, jossa tehokkuus ja luotettavuus ovat avainasioita. Nämä perusasiat mielessä olemme suunnitelleet kattavat inhouse-palvelut, jotka täydentävät palvelukokonaisuuttamme. Eritysosaamistamme on ymmärtää logistiikkavirtojen kulkua ja kustannustekijöitä. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaita ymmärtämään mistä kustannukset syntyvät ja tarjota tilanteeseen sopivin ja kustannustehokkain ratkaisu - ratkaisuna tähän voivat olla inhouse-palvelut.

Kyseinen palvelumalli on asiakkaalle varsin edullinen sillä inhouse-palvelut pohjautuvat hinnoittelumalliin, jossa asiakas maksaa vain tavaran liikuttelusta. Me sen sijaan otamme vastuullemme seurata varaston käyttöä kokonaisuudessaan, tuoden omat tietojärjestelmät ja osaamisemme, tarvittaessa myös varastohenkilöstön, asiakkaan liiketoimintaan. Tämän avulla asiakas saa ajantasaista tietoa siitä, kuinka tehokkaasti tavaravirrat kulkevat.

Tuotteen koko valmistus- ja toimitusketjun kustannusrakenne saadaan läpinäkyväksi ja asiakas saa yksikkökustannukset tietoonsa tarvittaessa jo ennakkoon. Näin toteutettuna inhouse-palvelut eivät myöskään tuota yllätyskuluja.

Palvelusta saadut hyödyt ovat merkittäviä. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. jo tänään niin kerromme palvelustamme lisää!