Varastohotelli

Yhteensä 6000 neliötä käsittävä varastohotelli tarjoaa käyttöösi noin 10.500 lavapaikkaa, sekä elintarvikekelpoiset säilytystilat. Palvelukokonaisuutemme käsittää uudenaikaisten tilojen lisäksi myös kattavat ja joustavat lisäpalvelut, joiden ansiosta varasto voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Palveluihimme kuuluu kaikki varastotoiminnot: vastaanotto, varastonhallinta, keräily FIFO-periaatteen mukaan, lähetys ja lähetysten reaaliaikainen seuranta raportteineen. Lisäksi voimme järjestää tuonti‐ ja vientikuljetukset sekä kotimaan jakelukuljetukset.

Varastonhallintajärjestelmämme on helposti integroitavissa osaksi käyttämäänne järjestelmää. Extranetistämme löydätte kaikki tärkeät raportit mm. varastosaldot reaaliajassa - - näin varasto palvelee sinua ajasta ja paikasta riippumatta.

Varastohotellimme on varsin edullinen vaihtoehto, sillä maksat vain tehdystä työstä ja varastopaikoista per päivä. Voitte kohdistaa kulut jopa yksittäiseen tuotteeseen. Ulkoistamalla varaston voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne. Varaston kautta voitte myös hyödyntää verkkokauppapalveluamme. Uudet, nykyaikaiset ja elintarvikekelpoiset tilamme sijaitsevat Turussa ja Tuusulassa, hyvien kulkuyhteyksien ääressä.

Kätevä varastohotelli Warasto Finlandilta - ota yhteyttä!