Terminaali logistiikan tehostamiseen Warasto Oy:ltä

Terminaali tehostaa yrityksesi logistiikan hallinnointia ja luo tarvittavaa volyymia myös jakelukuljetuksiin. Terminaalipalvelumme koostuvat lastaus-, purku- ja lajittelupalveluista. Waraston tarjoama terminaali on suunniteltu mahdollisimman kustannustehokkaaksi ja suoraviivaiseksi, jolloin logistiikka ja varaston pyörittäminen eivät syö yrityksesi resursseja liiketoimintasi kasvaessa.

Toiminta-ajatuksena terminaalipalveluissa on kuljetusten ja tavaravirtojen keskitetty hallinnointi, jolloin kustannuksia voidaan karsia esimerkiksi yhdistelemällä jakelukuljetuksia suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Keskitetyn varaston ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta terminaalipalvelu mahdollistaa tuotteiden nopean ja varman kuljetuksen määränpäähänsä.

Terminaalipalveluiden lisäksi tarjoamme käyttöösi myös kattavan valikoiman erilaisia logistisia lisäarvopalveluita. Palvelumme ovat pitkälti räätälöitävissä yrityksesi tarpeita vastaaviksi.

Uudet, nykyaikaiset ja elintarvikekelpoiset tilamme sijaitsevat Turussa ja Tuusulassa, hyvien kulkuyhteyksien ääressä. Meiltä on lyhyet matkat sekä lentokentille että satamiin. Ota yhteyttä. Yhteystietomme löydät täältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Waraston terminaali -palveluista.