WARASTO FINLAND OY

Yhtiö joka välittää

Alkuvuodesta 2007 saimme asiakkailtamme pyynnön mahdollisesta varastointipalvelusta aikaisemmin aloitetun logistiikkahenkilöstöyrityksen toiminnan kasvaessa. Päätimme vastata huutoon ja 1.8.2007 perustettiin ensimmäinen varastomme Turun Lausteelle Warasto Finland Oy:n nähdessä näin päivänvalon. Jo alkuun oli selvää, että haluamme tehdä asiat valtavirrasta ja suurista alan yrityksistä poikkeavalla tavalla asiakaslähtöisesti siten, että logistiikka ei ole kaavoihin sidottu este, vaan yksilöllisistä tarpeista syntyvä mahdollisuus. Vuosien saatossa on konseptimme osoittautunut toimivaksi ja yhtiömme on kasvanut tasaisesti pitäen mukanaan jo alussa saatuja asiakassuhteita. Me annamme varastoinnille kasvot asiakkaamme määrittelemissä rajoissa. Henkilökohtainen palvelu yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilöstöön tekee meistä lisäarvon, jonka pohjalle asiakkaamme on hyvä rakentaa omaa liiketoimintaa omilla vahvuuksilla. Tuusulan varastomme perustettiin vuonna 2011, Vantaan Ainontiellä toiminta aloitettiin alkuvuodesta 2019 ja Turun seudulla operoimme nyt jo lukuisissa eri tiloissa. Vuosikymmenen alussa aloitimme myös inhouse-logistiikan eli asiakkaamme varaston pyörittämisen heidän omissa tiloissaan. Vaikka tulevaisuus näyttääkin valoisalta, haluamme kasvaa vain säilyttämällä ketteryytemme sekä asiakkailta saamamme luottamuksen.

Tavoitteemme on olla logistinen lisäarvo asiakkaillemme. Tehtävämme on saada logistiikka sujumaan siten, että asiakkaamme niin toimittaja- kuin tilaajapuolella voivat keskittyä toimimaan omilla vahvuuksillaan. Haluamme olla kuten parhaat huoltajat, valmentajat tai erotuomarit eli hoitaa tehtävämme siten, että asiakkaamme saavat loistaa. Me autamme sinua olemaan oman pelikenttäsi tähtipelaaja.

Työympäristö: Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus johtavat yhdessä tekemiseen, jossa jokaisen panos on kaikille tärkeä. Osaamme ajatella itse, mutta toimimme yhdessä toisiamme tukien, yhteisen tavoitteen puolesta.

Sitoutuminen: Tiedämme yhteiset tavoitteet ja olemme valmiit tekemän asioita vielä hieman paremmin niiden saavuttamiseksi.

Palvelu: Tiedostamme asiakkaan tärkeyden kaikessa toiminnassa ja kohtelemme myös toisiamme toistemme parhaina asiakkaina.

Ympäristö: Pyrimme kaikessa toiminnassamme edistämään ympäristöystävällistä toimintaa.

Haluamme kasvaa logistiikan merkittäväksi toimijaksi alkuperäisiä periaatteitamme kunnioittaen ja luoda asiakkaillemme parhaan mahdollisen alustan oman toimintansa kehittämiseen sekä kasvattamiseen yhdessä meidän kanssa. Haluamme olla paras työpaikka kaikille, jotka täällä työskentelevät ja sitoudumme noudattamaan tasa-arvon ja toistemme kunnioittamisen periaatetta. Haluamme kyseenalaistaa väitteen, ettei työssä voi olla tuloksekkaasti hauskaa.

Meiltä saat osaavan henkilökunnan ja ammattitason palvelut, ilman kalliita investointeja ja kiinteistöjen omistukseen liittyviä rasitteita.

Yhteystiedot

Lieto

Luolakalliontie 28
21420 Lieto
warasto@warasto.fi
050 313 9952

 

Juha Rantanen
juha.rantanen@warasto.fi
050 467 5188

Sipoo

Rahtiraitti 11
04220 Sipoo
vantaa@warasto.fi
0400 676 273

 

Tuomo Pircklén
tuomo.pircklen@warasto.fi
0400 676 273

Johto/Myynti/Hallinto

Kim Sjöholm
kim.sjoholm@warasto.fi
050 589 9885

 

Santtu Jokela
Operatiivinen johtaja
santtu.jokela@warasto.fi
040 018 4062
Laskutus Santtu Jokela

IT-Järjestelmät

Rasmus Jokela
rasmus.jokela@warasto.fi
040 193 6494

WordPress Theme built by Shufflehound. Warasto Finland Oy on osa Link Partners Finland-konsernia.